Paralelle hverdager

Det er veldige kontraster jeg står i, som for mange er vanskelig å forstå.
Når jeg ene kvelden ligger flere timer i belter, og neste morgen får jeg pakke i posten med salgsplakater til diktboka. Det er og vanskelig for meg å være i limbo, og ikke helt vite hva den neste dagen vil bringe.

Jeg jobber på og mye av motivasjonen til diktboka, er å få litt frem i lyset hverdagen min. Kanskje er det noen som kjenner seg igjen, eller er pårørende i lignende situasjoner. Hvordan er det å ha en annen virkelighetsoppfattelse? Hvordan er det å høre noen snakke, uten at andre ser vedkommende? Hvordan er det å se noe som ingen andre ser? Hvordan er det å bli fratatt råderetten over eget liv? Mange spørsmål, men forhåpentligvis får man litt svar når man leser diktene i boka. Jeg har alltid vert veldig for åpenhet rundt mental helse. Og jeg syns det er viktig å få frem noe av det som skjer bak låste dører.

Boka » Psykt låste dører » Kan forhåndsbestilles hos meg, ved å ta kontakt med meg på sosiale medier eller sende en melding på siden til boka www.facebook.com(psyktlaastedorer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s