Meg? Michelle? Forfatter?

Det begynte med noen dikt innimellom, men i fjor gikk jeg for alvor inn for å skrive. Jeg fant fort ut, at jeg ville sette ord på min hverdag. En hverdag som består av tvangsinnleggelse på psykiatrisk sykehus, en del tvang, hvordan jeg opplever hverdagen, det å se og høre ting med mer. Jeg har alltid vert åpen om min situasjon, og om psykisk helse. For jeg syns det er så viktig at folk tør å fortelle, tør å sette ord på det som er vanskelig. For dét, det kan hjelpe flere enn du tror.

Rundt november/desember i fjor, sendte jeg en e-post til ett forlag, og lurte på om de var interessert i å lese noen av diktene jeg hadde skrevet. Jeg fikk positiv svar, og sendte av gårde ett manus. Dagene gikk, ukene gikk og månedene gikk. Og så, rett etter påske, kom svaret jeg ventet på. Jeg hadde blitt antatt, og hvis jeg forhåndssolgte x antall eksemplarer, så skulle de gi ut diktboken min!!

Tenk at jeg, Michelle Elisabeth, kan kalle meg forfatter!! Det er stort det!

Så nå er prosessen i gang, og bestillingene er godt i gang. Jeg har mye jobb foran meg, for dette er bare starten av prosessen. Mye skal gjøres, før diktboken er i postkassen til folk eller i butikkene. Diktboken skal hete «Psykt låste dører», noe som er veldig passende for innholdet i boken. Og jeg kjenner jeg gleder meg til prosessen fremover.

Om dette høres spennende ut, og du får lyst å bestille boken, da er det bare til å ta kontakt med meg på e-post : Michelle.e.myklebust @ gmail.com Eller på sosiale medier Facebook: Michelle Elisabeth Myklebust. Instagram: @michellemyk

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s