Tuuusen takk!

Per no har vi samla inn 24 tusen😭😭😭❤❤❤ og det er takka vere alle som har bidratt på eine eller andre måten.
Tusen takk til kvinnheringen, som tok kontakt og ville skrive om saka. Det samme gjelder sunnhordlan. No.
Haugesund avis har og lagt ut innlegget til kvinnheringen i si avis.
Takk til valen gartneri som vil donere gravblomar. Eg tenker at det er ein grunn(kanskje fleire), til at dette blir plukka opp og at så mongen vil bidra. Det er vondt at nokon, egentlig kven som helst ikkje har ei skikkelig grav/gravstein. Og det er ein vond historie om ein fantastisk mann. Sherif du rørte ved mangen og her får me sjå kor mongen som faktisk ønske at du skal få ein fin gravplass i di favoritt bygd. Og det at det blir penger til overs, som LEVE skal få, er jo heilt fantastisk. De gjør ein super jobb med blandt anna sorggrupper og samtalar❤❤
Om ikkje lenge skal eg i gong med å velge ut gravstein og ordne grava. Eg ser fram te å kunna besøke grava å ha ei stille stond på sherif sin kvileplass. Detta betyr så enormt mykje for meg. Og eg e evig takknemlig til alle som har bidrat og fortsatt bidrar❤❤

Jentene dine saknar deg noke voldsomt🌹🌹🌹❤❤❤

https://spleis.no/211263

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s