Kontroll

Jeg sliter mye med det at jeg ikke har kontroll over noe. Alt blir kontrollert for meg, og jeg mister meg selv mer og mer. Så jeg har begynt å ta kontroll over det jeg kan ha kontroll over, og det funker bedre enn forventet. Det har også sine negative sider, som jeg ser på som positive. Så det gjør ikke noe.

Dagene er ganske like. Jeg er litt på arbeidstuen, og holder på med ulike håndarbeidsprosjekter der. Har noen bestillinger inne, så jobber med å få de ferdige. Utenom det så har jeg fått meg Gitarlele. Det er en blanding mellom ukulele og gitar, bare at denne har 6 strenger. Så basically en mini gitar. Men den gjør uansett jobben sin. men klarte å slite en strenger når jeg skulle stemme den, så måtte kjøpe nye strenger ellers funker den tipp topp.

Venter på en del viktige eposter, så håper jeg får noen svar neste uke.

utenom dette, går mye av tiden min til å holde folk trygge. Jeg vet at mye fælt er i vente, men jeg gjør det beste jeg kan, utifra den situasjonen jeg er i. Vi skal vinne til slutt!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s