null rettigheter

Sykehuset har fattet vedtak om innskrenking i kontakt med omverden. I dette vedtaket lyver overlegen om begrunnelsen for å ta fra meg mobil og pc. Når jeg påpeker dette, så endrer de begrunnelsen til noe litt mer «nøytralt», og fjerner den første begrunnelsen. Jeg velger da å klage til kontrollkommisjonen, fordi de har laget vedtaket på helt feil grunnlag. Og skulle snakke med kk i dag. Får beskjed at de ikke vil snakke med meg, fordi «de kjenner deg», og de har lest overlegen sin vurdering, som ikke har noe med virkeligheten å gjøre. Hva i helvete kan jeg gjøre da. Når legene her kan lyve og finne på alt de vil, og når jeg da vil klage til kontrollkommisjonen (som skal passe på at alt går riktig for seg, og at sykehuset ikke bryter noen lover), så nekter de å snakke med meg. Og forholder seg bare til det overlegen har skrevet. Hvor er de såkalte rettighetene mine? Ingenplass, fordi jeg er innlagt på tvang og har mistet alle rettighetene mine. 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s