Nytt år, nye muligheter?

Det nye året startet litt kjedelig, med en sterk forkjølelse. Det var ikke korona denne gangen, så er glad for det.

Men noe mer spennende er det jeg venter på svar/tilbakemelding på. Kan ikke si noe mer ennå, men håper det blir noe av.

Utenom det så går dagene i litt håndarbeid, hvertfall så langt konsentrasjonen rekker, og samtaler. Føler jeg ikke kommer noen vei, og står fast i en sump hvor jeg synker litt og litt. Jeg aner ikke hvordan jeg skal komme meg fri, og hvordan jeg skal klare og komme i mål. Jeg har så sterke ønsker, som ikke blir hørt. Jeg prøver å forklare alt hva jeg kan, men ord strekker ikke til. Så da prøver jeg å finne noe meningsfullt i hverdagen. Sånn at jeg har noe midlertidig, frem til det store skal skje.

Jeg vet ikke riktig hvor jeg vil hen med dette innlegget. Men jeg tenkte å prøve å oppdatere litt.

Er mye jeg vil dele, men som jeg ikke kan/bør. Og jeg vet ikke hvor mye som er lurt å dele, så da prøver jeg å finne en mellomting.

Jeg skal til Haugesund 9.februar og ta en bentetthetsmåling. Siden jeg går på medisiner som øker diverse, som og kan gjøre at jeg får osteoporose. Jeg tok sånn måling for noen år siden, og den viste at jeg hadde osteoponi i blant annet ryggen og beina (tror jeg det var ), så nå skal de sjekke om jeg fortsatt har det, eller om det er blitt verre eller bedre. osteoponi er forstadiet til osteoporose (benskjørhet)

For de som vil kontakte meg, så er jeg bare tilgjengelig på pc og mobil 1 time formiddag og 2 timer ettermiddag for en periode.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s