Året som har gått.

Dette året ble virkelig ikke som jeg hadde sett for meg. Startet med en planlagt innleggelse på dps, som gikk over til tvangsinnleggelse. Etter litt frem og tilbake mellom dps og post c, så ble jeg overført til en avdeling i bergen. Der var jeg i 6 mnd, og fikk noen nye diagnoser. Ikke alle jeg er enig med, men jeg har vist ikke alltid så mye jeg skulle ha sagt.

Jeg var og minisauebonde i sommer, og matet å koste med de 3 sauene vi hadde i hagen. Dolly, Blackie og Bruno. Noe som var ekstra stas.

I oktober ble jeg overført tilbake til valen, og har vert her siden.

Det har vert mange tøffe tak, og det kommer ikke til å bli lett fremmover. Jeg jobber hardt for å gjøre alle fornøyd, og samtidig føler jeg at jeg ikke kommer noen vei. Jeg vil så gjerne hjelpe, men blir stoppet gang på gang.

Nå håper jeg på rolige dager, og at ting blir lettere. Selv om ingenting tilsier det. Jeg fortsetter å stå på mitt, og håper de snart skjønner at jeg ikke har noe her å gjøre. Jeg må beskytte alle de jeg er så glade i, og det får jeg ikke gjort her.

Utenom alt dette, så er jeg glad for de som har tatt seg tid til besøk (når det har vert mulig), og de som sender meldinger og ringer.

Håper alle får en så god førjulstid, jul og nyttår som overhode mulig.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s