Next…

Endelig skal jeg få dra herfra. Planen er vistnok å bli overført i slutten på september, så jeg håper dagene går fort og at jeg klarer å bevare kontrollen frem til da.

Det er ikke alltid så lett å gjøre det jeg får beskjed om av helsepersonell, når jeg får kontrabeskjeder fra mine. Jeg prøver å samarbeide, men det går veldig dårlig. Eller, jeg samarbeider som regel på de fleste plan. Men når det kommer til ting som jeg får streng beskjed om å ikke gjøre, så har jeg ikke noe valg. Da må jeg gjøre det som M sier jeg skal gjøre.

Det er ikke så mye som er annerledes nå, enn for 5-7 måneder siden. Jeg har fortsatt samme målet, og det haster mer enn noen gang. Jeg gjør det jeg kan for å få mer tid fra M. Men jeg får mange beskjeder om hvor nærforstående det ligger. Når de ikke går på samme linje, så er det vanskelig å gjøre jobben.

Jeg håper mulighetene kommer, og at alle får bli trygge.

Nå er bestillingen ferdig, her i Bergen. Så da går turen tilbake til Kvinnherad.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s