oppdatering

Her kommer en liten oppdatering.

7. april kom jeg til Bergen, etter å ha vert på Valen siden 4.januar. Her var jeg først på en avdeling, for så å bli flyttet til den andre noen uker senere. det er ganske strengt her, og første tiden var ekstra vanskelig. mye pga alt var ukjent. alt fra personal, hvordan det var i miljøet, regler, og medpasienter. Det tok en tid før angsten rundt alt det roet seg, og jeg kjente mye på uvirkelighetsfølelse de første ukene.

Etter hvert har jeg blitt tryggere på personalet, og fikk og skiftet behandler som ble tryggere for meg. I sommer har dagene gått til å mate sauene som er på utlån her. De har fått navn Blackie, Bruno og Dolly. Blackie er den desidert mest kosete av de, og kommer gjerne bort når jeg roper på henne. Vist jeg noen gang skal spise smalahove, så tror jeg det blir problematisk etter denne sommeren der jeg kom så tett på sauene. Jeg fikk «jobben» som matmor, så jeg er ute hver dag og gir de mat og kos, og passer på at de har det bra. Dette har gjort sommeren litt lettere å forholde seg til.

Jeg vet ennå ikke når jeg får reise herfra. De stiller noen krav, som jeg foreløpig ikke klarer å utføre. Så jeg føler det er mye usikkerhet rundt når jeg får dra herfra. Jeg begynte også på noen medisiner som vistnokk skal «kurere» min problemstilling, noe jeg har svært liten tro på. Foreløpig har jeg bare blitt roligere av de. Men de sier det kan ta flere måneder før «effekten» kommer. Og da blir jeg redd for at jeg må være her i flere måneder til.

Tiden går veldig seint her, og dagene er stort sett like. Det går en del tid i kortspill og brettspill. Jeg er og på besøksrommet og ser film/serie og/eller strikker.

håper jeg får dra snart. har mye å gjøre, som jeg ikke får gjort her.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s