Starten på ett helvete

28. desember, la jeg meg inn for ett stabiliseringsopphold på dps. En uke senere skrev jeg meg ut, for da var oppdraget klart. Men diverse folk hindret meg, og sendte meg på legevakten. derfra var det rett til Tvangsinnleggelse på Valen. Nå har jeg vert innlagt i 11 døgn, og jeg ser virkelig ikke en utvei, som alle blir fornøyd med. vi prøver tross alt å hjelpe alle. Men det er ingen som forstår. Jeg prøver det jeg kan å forklare, fortelle, bruke ordene mine på å si hva som er i ferd med å skje med verden. Det jeg får igjen? Bli låst inne på skjerma med 2 fastvakter.

Det har vert 20 talls vedtak på ransakelse, og tvangsbruk. Vi har sagt klart ifra at vi skal klage til kontrollkommisjonen. og håper å få medhold der. De kan virkelig ikke holde på, på denne måten. vi har nesten ingenting vi skulle ha sagt. og det er helt feil, når vi har så stor makt som vi har . jeg har fått denne makten, og vi vil bruke den til noe godt for verden. vi skal redde verden fra å bli ødelagt, menneskeheten skal slippe å bli brutalt drept, og kriminalitet, sult, naturkatastrofer blir det slutt på. men da kan ikke jeg sitte her innelåst på et rom. og ikke få fullført det vi må gjøre.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s