Året 2020!

Nå er vi øyeblikk ferdig med år 2020.
Det har vert litt av ett år.
Jeg har kun hatt 1 akuttinnleggelse(selv om den ble i overkant dramatisk for mange involverte), men også hatt 7 (inkludert denne) innleggelser på dps. Som har vert planlagte stabiliserings opphold.

Innleggelsen i mai, var på tvang. Da jeg ble psykotisk, og fikk ett vridd syn på verden. Jeg ble heldigvis møtt av flinke politimenn og selv om jeg var helt ute å kjøre, så er jeg takknemlig for måten politifolka møtte meg.

I juli dro venneflokken på hyttetur til Jondal,  der vi koste oss veldig med stamp, god mat, og gode samtaler.

I august skadet jeg meg på en måte, som krevde operasjoner, vacpumpe, og hudtransplantasjon. Der ble jeg og møtt på en god måte, og fikk en veldig dyktig kirurg.

I november startet jeg med en innsamlings aksjon, for å hjelpe familier til jul. Tusen tusen takk, til alle som bidro. Og til Marit, som hjalp meg med dette prosjektet(juleglede i kvinnherad). 11. Desember, fikk vi levert ut 10 poser med gaver og mat. Noe som ble tatt godt imot av de ulike.

Juledagene tilbringte jeg hos Marian, og julaften ble det pinnakjøtt, pakkelek og gaver. Tusen takk til Marian og Renate, for en minnerik dag/kveld.

For øyeblikket er jeg på dps, og skal være her noen dager inn i det nye året.

Ønsker familie, venner og bekjente godt nytt år!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s