Avslag og håp!

I ett halvt år, har vi jobbet med en søknad til en behandlingsplass på østlandet. Vi har skrevet gode argument, og jobbet iherdig med søknaden. Vi fikk den godkjent av helse fonna, siden det var de som skulle betale for søknadsplassen. Denne uken fikk jeg svar, og fikk avslag på søknaden.

Jeg var sikker på at om jeg fikk avslag, så ville det være pga jeg var for frisk. Dette fikk jeg vist motbevist, for det var det motsatte som var grunnen til avslaget. «for høyt symptomtrykk».Jeg kan søke på nytt om ett halvt års tid, vist jeg da klarer å være mer stabil over lengre periode. Men som mange vet, så syns jeg det er vanskelig å se så langt frem i tid. Og planlegge ting så lang fremme. 

Jeg er i bedring og jeg viser friskhetstegn, så det er jo mulig.

Ellers går tiden i strikking, hekling og tv-serier. Jeg har gjort ferdig en del julegaver, og er egentlig over halvveis på lista. Så jeg ligger godt an til jul.

Ett annet prosjekt jeg holder på med, er «juleglede i Kvinnherad». Det er ett prosjekt der jeg skal prøve å samle inn penger og gaver, til familier som ikke klarer å få endene til å møtes. Jeg prøver å få en pekepinne på hvor mange jeg kan hjelpe. Litt for å kunne vite hvor mange jeg kan si ja til. Har virkelig ikke lyst til å si nei til noen, så jeg håper jeg får inn en god sum. Slik at jeg kan virkelig starte prosjektet «juleglede i Kvinnherad». Her teller hver krone.

https://www.spleis.no/project/125617

Del gjerne linken videre.

Tusen takk!!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s