Update

Jeg har, siden 23 april 2019, vert innlagt hver måned utenom februar i år. De fleste innleggelser har vert planlagte stabiliseringsopphold på dps. Men det har også vert noen akuttinnleggelser. Til sammen 13 innleggelser, i forskjellige lengder.
I sommer har jeg bestemt meg for å klare meg uten flere innleggelser på valen, og det er 26 dager siden utskrivelse. Jeg jobber på for å klare meg hjemme, og jeg håper at jeg skal klare meg hjemme lenge.
Behandlere påpeker forskjellen på i fjor og i år, mtp antall akuttinnleggelser og innleggelser i somatikken. Jeg har siden august i fjor, hatt 3 akuttinnleggelser, resten har vert planlagt. Jeg har i år vert innlagt på somatisk 2 ganger, mot 13 ganger i fjor. Så det går virkelig på frem, og jeg er i bedring.
Jeg håper jeg slipper flere sykehus opphold i år, og at jeg klarer meg hjemme uten hjelp av valen.
Over til noe annet. Jeg er godt i gang med julegaver, og har mange prosjekt på gang. Så jeg har rikelig å bedrive tiden min med.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s