Sherif!

Det å miste noen til selvmord, er det dessverre alt for mange som har opplevd. Det å få den beskjeden, at noen man er glad i har tatt livet sitt…. De gjør så vondt at man ikke vet hvor man skal gjøre av seg. Alle tankene og spørsmålene man lager seg, som mange aldri får svar på.

Oppi det, er jeg takknemlig for at jeg fikk vite så mye som jeg gjorde. Jeg fikk svar på mange av spørsmålene mine, og jeg vet hvorfor akkurat Sherif tok livet sitt.

Denne uken er det 1 år siden han døde. 1 år siden jeg mistet min aller beste Sherif, og jeg sørger ennå. Det er vondt å vite at jeg aldri skal treffe han mer. Aldri få de gode varme klemmene og suss på kinnet. Aldri høre stemmen hans og ikke få se hvordan livet hans ville blitt videre.

Jeg har heldigvis mange gode minner og bilder, som jeg kan tenke/se tilbake på. Jeg lovet han at jeg ikke sku la dette knekke meg, og foreløpig har jeg klart å holde det løftet. Jeg sa også til han at hjertet mitt måtte få lov å være knust en stund, noe han sa var i orden. Og jeg kjenner at det ennå ikke har limt seg sammen helt. 

Jeg savner deg så umenneskelig mye, og jeg kommer ALDRI til å glemme deg. Er evig glad i deg.Jeg kommer alltid til å være jenta di, og til neste år skal jeg få en tatovering til minne om deg.

I fjor sendte jeg en epost til stortinget. Men den eposten fikk jeg aldri svar på. Jeg skrev litt om din historie, hvor mye norge/udi sviktet og spurte hvem som skulle stå til ansvar for liv som var gått tapt. At det ikke fantes noen statestikk over flyktninger/asylsøkere som hadde tatt livet sitt, og at det burde bli så mye mer fokus på å hjelpe de som slet psykisk.

I år kommer jeg IKKE til å feire 17.mai. Jeg har ingen behov eller lyst til å feire ett land, som sviktet på det groveste. Men jeg skal feire Sherif. Jeg skal forhåpentligvis lage meg kake og jeg skal hedre han.

Takk for alt du gav meg Sherif!

Takk for alle fine stunder sammen!

Takk for alle fine meldinger og samtaler!

Takk for at du var en helt fantastisk mann, på alle måter.

Takk for alt!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s