Hvile, rydde eller tenke.

Jeg tror jeg har «må lese til eksamen, men rydde leiligheten er kjekkere» opplevelse, bare det gjelder soving. Hver gang jeg legger meg ned for å hvile, så begynner ADHD hjernen min å jobbe. «kanskje jeg burde ryddet kjøkkenet, eller støvsuge, eller bake?». Dette skjer hver gang jeg skal hvile på dagtid, etter en natt med lite søvn.

Men er jo ikke så rart at jeg ikke får sove. Her om kvelden, begynte hjernen og jobbe for full guffe. Og da kom spørsmålet: Vist en høydehopper (stille høyde), skal hoppe 1 hopp ved havnivå, og ett hopp på toppen av Mount Everest. Hvilke hopp blir høyest? Tenkte da ifht tyngdekraften (avstand fra jordens indre og til havnivå/ toppen av Everest), og at det er tynnere luft oppi høyden. Fant aldri fasit på spørsmålet mitt. Men er ett godt eksempel på hva hjernen min bedriver kveldene med.

Ellers i disse korona-tidene, så holder jeg meg opptatt med hekling, strikking og ja, rydding. Og siden jeg roter fortere enn jeg klarer å rydde, så har jeg alltid noe å rydde til enhver tid. 

Fikk også laget en ny sangtekst til en sang på morgentimene i dag. Så det var jo egentlig ganske produktivt. 

Dette ble en mini update. Kommer kanskje et lenger og mer fornuftig innlegg på ett senere tidspunkt.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s