Unnskyld

Tenk deg ett senario, der 1 person står bak coronaviruset. Der pga 1!!! Person, at tusenvis er syke og mangen død. Der handlingen til 1 person, går utover en hel verden.

I min virkelighet er det nettopp sånn. Og i min virkelighet, så er det jeg som er grunnen til at tusenvis blir syke og dør.
Jeg kan ikke gjøre så mye med det. For hvordan skal jeg, som bare er én person. Klare å beskytte en hel verden? Jeg prøver virkelig, det skal du vite.

Jeg er i forhandlinger daglig med sjefsovermaktene. Jeg prøver å gjøre alt jeg blir bedt om, men ingenting er godt nok.
Konstant kommer beskjedene via tv/radio og telefonen, mens jeg leser nyhetene. Det står der «svart på hvitt», at jeg er skylden i alt dette. Så hva gjør jeg? Hva kan jeg egentlig gjøre?
Jeg føler meg maktesløs i denne situasjonen. Og tankene mine går til alle de uskyldige som blir rammet…


Det jeg kan gjøre, er å si unnskyld. Unnskyld for at jeg ikke er god nok til å stoppe dette viruset. Unnskyld for at «De der oppe» er så hevngjerrige, for at de leker med menneskeheten, for at de bare vil hele menneskeheten vondt, for at de valgte en udugelig person som meg til å kunne stoppe det(og alt det andre vonde her i verden). En person som ikke klarer å ta vare på seg selv til tider.
Så igjen, hva gjør jeg utenom å be om unnskylding og tilgivelse? Jo, jeg prøver å isolere meg selv. Prøver så langt det lar seg gjøre, å ikke ha tv/radio på i nærheten. Fortsetter forhandlingene med «de der oppe», og håper på det beste.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s