Flytting.

Da var jeg i gang med flytting igjen. Jeg har fått tilbud om en større leilighet i første etasje, i bofelleskapet jeg bor i. 

Som de fleste vet, så har jeg en god del ting. Jeg er ikke så minimalistisk av meg, og dermed er det en god del som skal pakkes og flyttes ned. Heldigvis får jeg god hjelp av personalet. I tillegg kommer Maria og Albert i dag, så da får jeg nok en god del hjelp av henne.

Leiligheten nede er ca 6 kvm større enn den jeg har nå, og det har faktisk litt å si. Selv om jeg sikkert kunne fylt 2 hus med alle tingene mine, så klarer jeg nok å få plassert de rundt omkring. 

Januar startet på DPS´en, og der var jeg ca én mnd. Jeg startet også med Grunnkurs moped, men måtte utsette selve kjøretimene noen månder. Meg og Maria valgte å fortsette som gode venner, istedenfor kjærester. 

Det skal bli noen kjekke/travle dager fremmover. Med overnatting av Maria og Albert frem til søndag. Og så neste helg kommer Therese, og da blir det utvask av leiligheten. I tillegg til Are Kalvø-Hyttebok fra helvete på Husnes.

En kommentar om “Flytting.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s