Året 2019!

2019, har virkelig vert fylt med både oppturer og nedturer.
Jeg startet året med å få ny leilighet i Rosendal, og begynte å bli kjent med mange fine mennesker. Etter hvert ble det mer og mer permisjoner, og 23 april ble jeg offesielt utskreven fra psykoseposten på Valen. Da hadde jeg vert innlagt i 1333 dager.
Våren var en god tid for meg, der jeg fikk kjenne på at depresjonen slapp tak, ønske om å dø ble borte og jeg gledet meg over ting og livet. 11 Mai kom valgte verdens beste Sherif å ta livet sitt, og det ble igjen starten på en vanskelig periode. Sorgen føltes bunnløs, og jeg trodde jeg aldri kom til å føle glede igjen. Det ble innleggelser på akuttposten og på dps. Sommeren ble fylt med sykehus innleggelser og psyk innleggelser. Men jeg hadde og en veldig fin tur til Fredrikstad, i lag med Maria.
I august havnet jeg på Haukeland, og ting var veldig alvorlig. Jeg bestemte meg for at jeg ikke kunne fortsette på den måten, å bekymre familie og venner. I tillegg så hadde jo bestevenninna mi blitt kjæresten min, så jeg kunne jo ikke forlate henne og de andre.


Jeg ble mye mer samarbeidsvillig og ba om hjelp. Jeg fikk planlagte opphold på DPS, og jeg sluttet å skade meg. I løpet av høsten hadde jeg flere planlagte opphold på dps, og holdt meg relativt stabil.


Jeg ble også tante for 4. Gang. Med det, så ble instinktet om å beskytte familien, ennda større og stemmene tok mer plass. I følge stemmene, så måtte jeg gjøre diverse for å beskytte familien min. Så det ble en liten tur på sykehuset i starten av desember.


Jeg holdt meg opptatt, og reiste til bergen flere ganger, tok nye tatoveringer, var i dåp til nevøen min, planlagte og gjennomførte gave/penge innsamling til 5 familier som ikke hadde gaver og mat til ungene til jul.Feiret jul og bursdag i Rosendal.


Jeg har mange planer for 2020. Bl.a Taylor Swift konsert med kjæresten og Fredrikstadtur, Maria Mena og Trygve Skaug konsert, nye tatoveringer og konfirmasjon til eldste nevøen min. Jeg har et godt opparbedt støtteapparat rundt meg, og jeg skal fortsette å kjempe for venner og familie sin del.(og litt min egen).


Jeg ønsker alle kjente å kjære ett riktig godt nytt år!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s