Sykehus.

Siste ukene/månedene har vert ganske utfordrende både psykisk og fysisk.

De har vert preget av flere opphold på sykehus, der jeg på søndag måtte bli sendt til Haukeland. Luftambulansen var på vei, men måtte snu pga været. Så da ble det vanlig ambulanse, full fart til Bergen.

Jeg har lyst å takke de fantastiske helsepersonell jeg møtte. Alt fra ambulansefolka her i kommunen i Odda og i Bergen. Sykepleiere og leger ved både Odda sykehus og Haukeland sykehus avd Mio. De viste medmennseklighet, og omsorg. De vise god kompetanse på det de drev med og de var så gode med meg hele veien.

Jeg trodde ikke jeg betydde så mye, og hadde så mye verdi. Men da hadde de kanskje ikke brukt så mye ressurser på meg, vist det jeg trodde var sant faktisk var sant. 

Jeg vil og takke familie og venner som stilte opp, som ringte, sendte mld og som kom på besøk. 

Det ble ganske alvorlig denne gangen, og kunne gått så mye galere enn det det gjorde. Og for en gang skyld, kjente jeg litt på alvoret i situasjonen. Noe jeg sjeldent gjør.

Etter mye prat med både helsepersonell, familie og venner. Så har jeg klart å snu littegrann på tankegangen. Jeg tok imot frivillig innleggelse på valen, (der fikk jeg 19 timer, før det var rett hjem)men mest av alt så innså jeg at jeg kanskje trenger litt mer hjelp. 

Jeg skal bli flinkere å bruke ordene mine, og ikke være så styrt av følelser, stemmer og impuls. Jeg jobber med det, og prøver alt jeg kan å bruke de rundt meg på best mulig måte. Selv om jeg ikke føler jeg fortjener det.

Nå skal helgen brukes i lag med Maria og Albert. Med serie, god mat og pelsterapi hjemme.

Ønsker alle en så god helg som mulig.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s