50 dager!

I dag er det 50 dager siden jeg flyttet offisielt inn i den nye leiligheten min. %0 dager siden jeg ble skrevet ut fra Valen. 

Jeg har hatt litt fartsdumper på veien, og det ble et kort opphold på DPS for noen uker siden. Men alt i alt har det gått veldig bra. Jeg trives veldig godt her i Rosendal, og har fått godt bruk for «Turbo» (el-sparkesykkelen). 

Jeg kjenner jeg har ting å fylle dagene med. Alt fra avtaler, besøk, overnattinger, bergenstur osv. Og i morgen drar jeg til beste M, for noen dager. Neste fredag, drar jeg og M til Fredrikstad, og så blir det hyttetur til Jondal. Så har virkelig mye å se frem til. 

Som en sa til meg, «det er litt skjær i sjøen» og det må jeg nesten bare regne med. Og så får jeg bare prøve å håndtere de på best mulig måte. 

Jeg tar en dag om gangen, selv om kalenderen er full. Det gjør godt å ha ting å gjøre på, samtidig som det gjør godt å ha litt fridager innimellom. Det gjelder å finne en balanse der, som går an å leve med. 

Nå skal jeg bruke dagen på å hekle videre på ei bestemor, og så skal jeg til en venninne i ettermiddag. 

Ønsker alle en så god og fin dag som mulig<3

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s