Helg

Har vert en utfordrene helg. Hatt litt ettervirkninger, som har resultert i destruktive handlinger. Heldigvis, ble det ikke sykehus denne helgen, men det hadde ikke vert usannsynlig.
Jeg kjenner det er beintøft å stå i dette destruktive. For jeg kjenner på en enorm avhengighet, som blir sterkere for hver gang jeg gjør meg noe. Og det er vanskelig å snu denne spiralen.
Jeg kjenner meg på en måte ikke helt igjen. Jeg «velger» å avlyse avtaler, la vær å lage avtaler og risikere avtaler. Alt for å tilfredstille stemmene og skadetrangen.
Jeg vil så gjerne ut av denne avhengigheten, før det er for sent. Jeg kan ikke fortsette å havne på sykehus/operere.
Jeg må prøve å ta gode valg for meg selv, så i dag startet jeg. I dag begynte jeg i det små, ved hjelp og støtte fra personalet. Vi la ting ut i boden. Det er ett steg i riktig retning. Jeg vet ikke hvor lenge jeg klarer å ha det liggende der, men kanskje jeg slipper en ny runde vertfall i dag.
Jeg prøver virkelig å ta gode, fornuftige valg. Men det er virkelig ikke så lett som mangen andre tror.
Jeg vet at vist jeg fortsetter på denne måten, så går det skikkelig galt til slutt. Og det vil jeg ikke. For jeg skal jo leve og ha ett godt liv.
Jeg bruker personalet jeg har rundt meg, og jeg bruker behandler. Det er viktig å søke hjelp og støtte fra de rundt seg. For man skal slippe å gjøre dette helt alene.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s