Hva skal man si? kondolanse?

Jeg har hatt noen dager på å prosessere litt følelser. Denne sorgen kommer til å ta tid, men jeg har tro på at det blir lettere etter hvert.

Jeg snakket med ei i går kveld, og vi snakket om at hun ikke viste hva hun skulle si til meg i denne situasjonen. Så derfor tenkte hun at det sikkert er så mange som skriver til meg, så derfor trengte ikke hun. 

Men det samme tenker de fleste andre. At «hun får sikkert så mange meldinger, så jeg trenger ikke sende til henne.» «hun vet jo at jeg er der for henne uansett»

Ja, jeg vet jeg har folk som jeg kan snakke med vist jeg trenger det. Men det er også godt å høre at «ja, jeg er her vist du vil prate.»

Ikke ta det som en selvfølge at så mange sender kondolanse, for det er så mange som tenker sånn som jeg har beskrevet ovenfor. 

Jeg er ikke ute etter at folk skal skrive til meg pga dårlig samvittighet, eller fordi de har lest dette.  Jeg vil bare at folk skal tenke at det gjør faktisk godt å få en melding om at de er der eller at en tenker på en. Eller bare en kondolanse.

Det betyr så mye å få en sånn melding, og en trenger ikke alltid si så mye. Mangen vet ikke hva de skal si i sånne situasjoner. Så bare et «hei», eller ett hjerte på en melding. Er mer enn nok. 

Jeg setter enormt stor pris på de meldingene jeg har fått og de som har tatt kontakt<3 det gjør godt å vite at jeg ikke er alene og at det finnes så mange som bryr seg. 

Tusen takk<3

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s