Ett siste farvel

I dag fikk vi tatt ett siste farvel til Sherif.

Det var både godt å vondt. 

Det var godt å få være med å bære deg til ditt siste hvilested, men det gjorde ekstremt vondt å si hade for godt. 

Det at så mange var med for å følge deg og får å minnes deg, viste bare hvor mye du betydde for så utrolig mange. Flere kom fram og sa fine ord om deg, og viste utrykk for hvor fryktelig trist dette var. 

Jeg forstår deg. Jeg forstår vertfall til en viss grad, hvorfor du tok det valget du tok. Det må ha vert så ufattelig vondt å gå rundt å vite at du aldri kom til å se dine nærmeste igjen. 

Men du hadde dine prinsipper. Du hadde din ære, og dine meninger. Og du sto for det du sa. 

Vi hadde ett godt samhold i dag. Vi sto sammen i sorgen og fortvilelsen. Vi hørte på ordene dine som du hadde skrevet. Du var en mann med mange sterke meninger, og det skal du være stolt av. 

Jeg er også stolt av deg. Stolt over at du holdt ut så lenge som du gjorde. Stolt over alt du oppnådde. 

Det er vondt å vite om all smerten du bar på, nesten helt alene. Men du ville ikke bekymre oss andre. Du ville ikke at andre skulle være lei seg pga deg. 

Så jeg skal fortsette å kjempe. Jeg skal stå opp hver dag og leve. Jeg skal lvee det livet du ønsket for meg, vertfall prøve. 

I sommerdagene, skal jeg sitte ute i sofakroken å tenke å minnes deg. Jeg skal tenke på alle de gode minnene vi hadde sammen. Jeg skal tenke på all jobben og kjærligheten du la ned i den sofaen. 

Det kommer til å gjøre vondt, lenge. Det er jeg forberedt på. Men jeg skal ikke la dette knuse meg helt, men som jeg sa til deg på Gry helges, jeg må få lov å være knust midlertidig. Det sa du at jeg fikk lov til. Jeg skal bære smykke ditt med stolthet. Og jeg skal minnes deg. Jeg skal fortelle alle som vil høre, hvor flott mann du var. Hvor omtenksom, snill, tålmodig, posetiv, ærlig og fantastisk du var. Og jeg skal ALDRI glemme deg<3. du er dypt savnet, og vi kommer alltid til å være glad i deg. 

Kjærlig hilsen jenten din :*

2 kommentarer om “Ett siste farvel

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s