DPS

Hadde tenkt å legge ut ett innlegg i går for å gratulere alle med dagen. Men så kom det en sjokkerende nyhet, og all lyst for å feire Norge ble borte. Og jeg kjenner jeg er knust. Jeg merket at det var noe, men håpte på en annen forklaring. Så det å få denne nyheten, var helt grusom. Og jeg aner ikke hvor jeg skal gjøre av meg selv.

I år var jeg overbevist om at jeg skulle feire 17-mai hjemme, etter at de 4 siste gangene har jeg vert innlagt. Men den gang ei. 

I år ble dagen feiret på DPS, og selv om jeg kjenner på et slags nederlag av å bli innlagt så fort etter utskrivelse, så klarer jeg samtidig tenke at dette bare er en omvei hjem. Et slags pit stop. 

Etter jeg havnet i Hgsd på mandag pga selvskading, så ville de ha meg innlagt for å passe på at det ikke skjer igjen. De i Hgsd kjenner jo ikke til min historie og hva som egentlig er best for meg, så de ble nok litt redd for meg. Så derfor gikk jeg med på en kort innleggelse på DPS, frem til mandag.

Som ei sa til meg, at vi slår litt to fluer i en smekk. Der jeg kan bli litt kjent med personalet på DPS’en, mtp seinere eventuell brukerstyrt seng. Så får jeg noen dager på å få samlet meg litt og hentet meg litt inn igjen.

Brukerstyrt seng er en seng på DPS,  der brukeren bestemmer selv når hn trenger noen dager her. En kan få inntil 5 døgn, men det må gå minst 3 uker mellom hver innleggelse. Brukeren kan ringe direkte til DPS’en og vist sengen er ledig, så kan hn få plass samme dag. Man har ikke tilgang på lege/psykolog, de dagene man er på brukerstyrt seng. 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s