Ble nokk en tur til hgsd i år.

Ja, altså. Så var jeg her igjen for entende gang. Kom på sykehuset på mandags kveld/natt, etter inntak av uspiselige gjenstander. Ble 2 runder i narkose og en liten rift i spiserøret pga gastroskopien.
Jeg har lyst å si at dette blir siste gang, men det er noe med den avhengigheten når det kommer til selvskading. Det er liksom så mye å forholde seg til. Alt fra skadetrang, stemmer, om, men, dersom, vist, osv.
Jeg prøver virkelig det jeg klarer, for å unngå disse situasjonene. Og jeg prøver iherdig å stoppe det fra å gå så langt. Men det er ikke så enkelt som mange tror.

Ja, jeg har kommet langt og blitt ganske mye bedre på mange områder. Men selvskadingen henger dessverre fortsatt ganske kraftig i. Og jeg må innrømme at det skremmer meg, hvor lite jeg klarer å tenke konsekvenser av det jeg gjør. Kanskje i ettertid når legene forklarer alt det farlige som kan skje. Men så blir det på en måte litt glemt til neste gang. Og så tenker jeg at det sikkert ikke er så farlig som alle skal ha det til å bli.
Selv om jeg innerst inne vet at en dag går det skikkelig galt. Og det fikk jeg bekreftet i papirene. Når det sto at selvskadingen min kan med ett uhell bli fatalt.
Jeg prøver å ta til meg ordene, og jeg prøver å tenke konsekvenser. Men det er så mye annet som står på spill, og da klarer jeg ikke alltid tenke de «riktige» tankene. For i mitt hode virker det så logisk.

Fikk beskjed om at enten legger jeg meg frivillig inn på valen, ellers blir det tvang i haugesund. De er redd for at jeg gjør dette igjen, men de kjenner jo ikke til det jeg sliter med. Så de skjønner ikke at en innleggelse ikke vil «hjelpe» noe serlig, så da gikk jeg med på frivillig på dps på valen. Så nå venter jeg på legene om når det blir.

Jeg tenker at det viktigste nå er at jeg får kommet meg hjem til de daglige rutinene hjemme. Og fortsetter oppfølgingen fra behandler, lege og bofelleskapet. Har virkelig ikke lyst å være nok en 17-mai innlagt. Men jeg skjønner vist behandler og lege mener det er best, så skal jeg gå med på det.
Så får bare se an dagen, hva det blir til.
Håper dere alle får en så fin dag i morgen som mulig.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s