Påsken 2019

Denne påsken har egentlig vert ganske fin.

Jeg hadde siste helgen min på avdelingen, for litt over en uke siden. Og reiste til leiligheten min i Rosendal på mandagen. 

Onsdagen kom verdens beste tvillingsøster på besøk, og vi har kost oss masse. Det ble tid til både spill, perling, gode samtaler og spøk. Vi var og en del ute i det fine været, og nøt en kald en i Skålagato.  

Jeg ville veldig gjerne dra til Bergen, til resten av familien min. Men nå når jeg nesten er utskreven, så må jeg lære å kjenne etter før jeg drar noen plass. Nå er det jeg som bestemmer om jeg skal dra noen plass, og det trengs ingen permisjonsøknad. Det kjenner jeg at er litt rart, men og veldig godt. Så denne gangen bestemte jeg meg for å bli hjemme i påsken. Det å sette seg selv først, er litt vanskelig for meg. Men jeg prøver så godt jeg kan. Og da kjente jeg at det var best for meg å bli hjemme, uansett hvor mye jeg ville reise vekk. 

Ellers i påsken så har jeg hatt besøk av to venninner, der vi har kost oss med håndarbeid, muffins og fine samtaler. Det kjente jeg gjorde veldig godt.  OG jeg setter så enormt stor pris på at vennene mine gidder å dra helt inn (ut) til meg, nå når jeg har flyttet ett stykke unna de. Det at jeg ikke mister de, selv om jeg flyttet, betyr så mye. 

Jeg fikk og testet ut en oppskrift på banankake, som jeg fikk av S. Den ble kjempe god, selv om den ikke ble helt gjennomstekt. Jeg er ikke så vandt til å stå på kjøkkenet, så jeg er litt rusten når det kommer til baking, matlaging osv. 

Men det er noe jeg ser frem til å bli flinkere til. Utforske matoppskrifter, og teste ut nye ting på kjøkkenet. Det blir en del av min nye hverdag.

Jeg begynner å få ting på plass i leiligheten min, og jeg synst selv at jeg har fått det ganske koselig. Men med liten leilighet og mye ting, så blir det jo litt kaos. Men jeg føler selv jeg har fått det ganske greit. Nå mangler det bare å ordne soverommet. Så er det meste på plass.

Jeg håper dere alle har hatt en så fin påske som overhode mulig. 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s