Hva er en god dag for meg?


 En god dag for meg er når jeg våkner opp uthvilt, jeg er rundt gode mennesker som gjør meg godt, finner indre motivasjon/inspirasjon på alle strikkeprosjektene mine og andre hobby prosjekter. Det å høre på god musikk som får meg til å danse eller synge med. Det å treffe venner og prate sammen og løst og fast. Det å se en god serie, mens jeg strikker. Det å ha gode samtaler med trygge personer. 

Og så kommer den delen ikke alle snakker like fullt om. Det å ha en indre ro, der det er roligt i hodet. En dag der jeg ikke er påvirket like mye av stemmer og vanskelige tanker. Der jeg kommer igjennom utfordringer uten å skade meg. 

Av og til våkner jeg med ett smil om munnen og i strålende humør. Jeg er full i energi og kreativitet, ofte med tusen ideer og tanker om hva jeg vil gjøre. Jeg nyter en god middag, og prater i vei med folk. 

Jeg liker veldig godt å være kreativ ( til ett viss nivå), der jeg kan strikke meg noe fint, eller perle noe gøy eller skrive. 

Alle har ett behov for å bli sett, for å bli møtt med respekt og forståelse. Noen har større behov enn andre. Men jeg tror at vi alle har det behovet. Kanskje bare det at noen sier hei til deg, når de passerer deg. Eller at noen tar seg tid til å spørre hvordan det egentlig går. De som viser at de bryr seg og har tid til å lytte. Det kan gjøre at dagen blir en god dag.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s