Ferietur for meg og 2 venninner!

https://www.spleis.no/project/64935

Har startet en innsamlingsaksjon.

Den går ut på at jeg vil invitere 2 av venninnene mine, med på en ferie til sommeren.

De får utrolig lite i mnd til å leve på, og har vertfall ikke råd til noe ferietur. Så det har jeg veldig lyst til å hjelpe de med.

De trenger noe positivt å se frem til, noe som skaper gode minner. Begge har vert igjennom helvete og tilbake, og nå synst jeg virkelig de fortjener noe bra for de.

De er personer som alltid stiller opp, uansett. De hjelper på alle mulige måter, og er alltid tilgjengelig for en prat. De fortjener hele verden, men siden min økonomi heller ikke er så bra, så prøver jeg her.

Jeg er og intressert i, om noen har en hytte en plass, som har lyst/mulighet/vil låne vekk til dette formålet? gjerne over grensa, eller i nærheten av grensa. Så hadde vi spart penger på overnattingen.

Jeg vet mange blir usikre, når jeg ikke nevner navn. Men jeg vil at det skal være en overasskelse, så langt det lar seg gjøre. For jeg har en god del venninner, så selv om jeg legger dette ut på Facebook, så vet de ikke hvem jeg skal ta med. 🙂

Vist du synst dette høres veldig diffust ut, så er det bare til å ta kontakt med meg, så kan jeg fortelle mer om hvem det er, og hvor mye dette betyr for både de og meg.

Jeg håper at de som har mulighet til å avse noen kroner, kan gjøre det. Om det så er en 10er eller en 20 kroning. Alt hjelper.


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s