Utskrivelsesdato!

Da har jeg fått en endelig utskrivelsesdato. 

Utskrivelsen blir 15. April 2019!

Det kjenner jeg at jeg gleder meg til. Starte på ett nytt liv i Rosendal. Det tror jeg blir spennende og sikkert utfordrende, men jeg er klar for det. Jeg kjenner faktisk at nå er jeg klar. Klar for ett nytt kapittel i livet mitt.

Jeg hadde aldri trodd at for 3 og ett halvt år siden, at jeg skulle sitte her i dag og kjenne på det jeg gjør. Kjenne på denne lysten på å leve, spenningen ved hva neste som kommer. 

Jeg trodde aldri at jeg kom til å leve til jeg ble 25 år. Men her sitter jeg, høyst levende og smiler. For dette har jeg troen på, dette skal gå min vei, og dette skal bli MIN fremtid. 

Jeg vet det kommer til å komme både oppturer og nedturer, men jeg er forberedt. Avdelingen har gitt meg de verktøyene jeg trenger for å klare denne kampen, og jeg vet at for hver kamp jeg vinner, er jeg ett skritt nærmere målet med å vinne krigen. 

Det har absolutt ikke vert lett, på noe som helst måte. Men jeg har stått i det, dag ut og dag inn. Og nå føler jeg meg som et helt nytt menneske. Avdelingen har gitt meg livet tilbake, noe jeg ikke trodde var mulig. For hva håp finnes det for en som er kronisk suicidal? Hva håp er det for en som tenker på døden 24 timer i døgnet, og som nytter hver anledning til å være destruktiv eller prøve å ta sitt eget liv? Men vet dere hva… DET FINNES HÅP!!!!!

Jeg er ett levende eksempel på at det er mulig, og er det mulig for meg. Ja da er det mulig for absolutt alle.  Jeg har sånn troen på at det er håp for akkurat DEG og. 

Kanskje er dette bare en liten opptur, men jammen meg har den vart en stund. Og jeg vet at dette er bare begynnelsen på livet. Jeg har hele livet forann meg og som en venn av meg en gang sa: «I intend to live forever, so far so good.»

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s