Musikk

Musikk har så utrolig mye å si på humøret. Man kan ha DEN dritt dagen, og så setter man på en god sang, og så puff, så er dagen eller minuttet så mye bedre. 

Sånn er det vertfall for meg. OG jeg må bli flinkere til å bruke musikk som en mestringsstrategi. For det har utrolig god effekt på meg, vist den blir brukt på en god måte. Musikk kan også få meg helt i kjelleren, så det gjelder å sette på riktig sang. 

Jeg har også i det siste spilt mye gitar og sunget, noe som både styrker selvtilliten, og får eg i godt humør. Har laget ett par sanger, som beskriver veldig hvordan reisen min har vert. 

Jeg har og øvd meg på å synge foran folk, så har spilt en del i stua her på avdelingen. Det var utrolig skummelt de første gangene, g jeg var veldig usikker på meg selv. Men nå føler jeg det går bedre. Jeg har mer selvtillit, og det hjelper jo så klart med god respons fra medpasienter og personalet. 

Har også lært meg litt piano mens jeg har vert innlagt, og det synes jeg er veldig gøy. Kan ikke så mye ennå, og det er ganske vanskelig å gjøre to forskjellige ting med hendene. Men jeg prøver meg frem, og med øvelse så vil vel det gå til slutt det også.

Jeg kjøpte jo en fiolin for noen år siden, så mitt fremtidige mål er jo å lære meg å spille på den. Men det er ganske mange ganger vanskeligere enn gitar å piano, syns vertfall jeg. 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s