kreativ natt i leiligheten

Jeg sitter her foran pcen, klokka nærmer seg 4 på natta. Jeg har ikke sovet ett sekund. Mange netter er slik i leiligheten. Jeg vet ikke helt hvorfor, men jeg begynner å bli vandt til å ikke få sove når jeg er i leiligheten, og på en måte gjør det meg ingenting. Jeg får gjort en hel del, ofte tar jeg i bruk de kreative evnene mine. Og i natt blir det å brodere ugler på vinflaskeforkler.

Det er ikke bare positivt med å være kreativ i leiligheten, og nettene bringer med seg mange rom til å tenke og gruble. Stemmene får nesten fritt spillerom vist jeg ikke holder meg opptatt med noe, og skadetrangen er på det verste nå på denne tiden. Samtidig klarer jeg også å tenke litt konsekvenser, nå når jeg sitter her med dagens skadetrang. Ikke bare konsekvenser, men jeg får og til å tenke alternative løsninger. Jeg kan fortsette å brodere og høre på musikk, jeg kan ringe nattevaktene på avdelingen, jeg kan vekke nattevakten her på huset eller jeg kan skrive. Og som dere sikkert har skjønt, valgte jeg å skrive. Det blir ikke så spennende innlegg, men mer ett innlegg om hvordan en natt for meg er i leiligheten, der søvn uteblir.

Selv om mange ting foregår inni meg nå, så finner jeg og en ro ved å være våken på natta. Det er nesten helt stilt ute, og jeg får en følelse av at jeg er den eneste som er våken på hele kloden. Og det er en rar men litt spennende følelse. Liksom, alt kan skje, følelse.

Jeg vet ikke helt hvor jeg vil med dette innlegget, men jeg trengte å skrive ned litt tanker jeg sitter med, og for å avlede skadetrangen. Så da ble det dette innlegget. Jeg skal nå fortsette å høre på musikk og brodere. Så får jeg se hva natten bringer. Forhåpentligvis litt søvn før jeg får besøk i morgen (i dag), kvart på 11.
Da sier jeg god natt og sov godt!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s