En del av min flotte familie del 2

T som er min tvillingsøster, er ett fantastisk menneske. Og hun betyr så enormt mye for meg. Vi har gått igjennom både godt å vondt sammen, og opplevd verden sammen. Hun prøver så godt hun kan å forstå å støtte meg. Og hun en person jeg kan ringe når tid som helst for å bare prate i lag. Hun er så vanvittig modig, sterk, generøs, livlig, pen, omsorgsfull, morsom, vakker og snill jente(dame). Hun elsker å reise å oppleve nye ting, og jeg er så vanvittig stolt over henne for alt hun har fått til. Jeg beundrer din styrke<3 Jeg vet det er tøft å se meg dårlig, og ikke vite om jeg kommer til å leve eller dø. Men jeg kjempe fortsatt. Og jeg tenker på deg hver dag, og savner deg kjempe mye. Så utrolig glad i deg ❤

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s