botrening

Jeg driver nå aktivt med botrening i leiligheten min på Utsikten. Hver tirsdag til onsdag er jeg på perm/botrening i leiligheten. Det pleier å være litt varierende hvordan det går, men stort sett går det bra. Jeg øver meg på å være selvstendig, lage mat, og bare leve rett og slett. Heldigvis er det personal på huset, som er der vist jeg trenger de. Det jobber en fantastisk fin gjeng på Utsikten. Det blir en del skravling og strikking i fellesen, noe jeg synest er veldig koseligt. Er godt å ha noen gode damer som kan hjelpe til med strikkingen vist jeg står fast.

Jeg skal (forhåpentligvis i november) utvide permisjonene gradvis, slik at jeg er skikkelig klar for å flytte permanent inn, når jeg skrives ut fra Valen Sykehus.
Jeg har fortsatt en del utfordringer når jeg er i leiligheten, men føler det går gradvis bedre og bedre for hver permisjon. Så jeg begynner å få tilbake troen på at dette faktisk kan gå bra. Nesten som om jeg ikke tørr skrive det ned. Men tror det er viktig dokumentere gode ting også. Sånn at ikke alt bare er negativt, når man leser tilbake på det man har skrevet.

Selv om det ikke alltid går som planlagt, og uforutsette ting dukker opp, så prøver jeg å holde fast ved rutinene.
Jeg koser meg i leiligheten. Det å få lage seg mat akkurat nårtid en vil har vert et stort savn nå når jeg er innlagt. Og det å ha ansvar for en ren og pen leilighet, er litt godt. Jeg får alenetid med meg selv, men kan også gå ut i fellesen og prate med de andre.
Jeg prøver å holde fast ved de faste dagene som jeg har perm. Men av og til, så må jeg lytte til hva helsen sier. Og nå er jeg i en litt tyngre periode, der jeg må prioritere meg selv og helsen. og da trengst det en pause fra permijsonene. Men jeg kommer sterkere tilbake.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s