En del av min flotte familie

J er min fantastiske storesøster. Hun er god tvers igjennom. Hun har vert der for meg når jeg har trengt henne. Hun har støttet meg, når jeg har vert fortvilet og lei. Hun kommer med gode råd, når jeg er rådvill og hun gjør alt i sin makt for å kunne hjelpe meg så langt det lar seg gjøre. Selv om vi bor ett godt stykke unna hverandre, så holder vi ukentlig kontakt(og innimellom daglig <3) Hun kommer med trøstende ord, når jeg er lei meg. Og vi kan le oss i hjel av all galgenhumoren vår 😀 Du er så vanvittig god, snill, omsorgsfull, full av kjærlighet til de du er glad i, vakker, sterk, modig, og just amazing. Du har liksom vert en reservemamma, og en jeg kan komme til for gode råd og tips. Du har mye livserfaring, men du kommer deg igjennom det meste. Hjemmet ditt er alltid åpent, og jeg føler meg alltid så velkommen når jeg er på besøk. Du aksepterer og godtar meg for hele meg, og jeg kan alltid være meg selv 100% når jeg er med deg.Du er gull ❤
Og så har du 2 fantastiske barn. N som er en skikkelig godgutt, som er snill som dagen er lang, med god humor, og utrolig dyktig på mange områder, som godtar meg som den jeg er. Og M som er så skjønn, hun er så snill, omsorgsfull, fin humor, og tar meg imot med åpne armer, som godtar meg som den jeg er ❤ Og ikke minst A. A er snill som dagen er lang, han jobber på og passer på at alle har det bra. Er utrolig glad i deg svoger ❤
Dere er alle like fantastiske, og jeg er så vannvittig glad i dere alle 4..<3

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s