Utskrivelse

Nå nermer det seg utskrivelse med stormskritt. Etter 3 år som innlagt, skal jeg ut i verden igjen. Ut å kjenne på hva livet har å by på.
Det begynner å gå mer og mer opp for meg at jeg skal skrives ut. Kjenner det litt i magen, men det er jo ikke så rart mtp at jeg har vert her i 3 år. Alt det trygge rundt meg, forsvinner. Alle de gode personene rundt meg blir borte. Den gode behandleren min som kjenner meg så godt, skal vekk.
Føler jeg må få lov å grue meg litt. Men boligen skal bli mine nye trygge personer. Ny behandler skal få bli kjent med meg. Og jeg skal få friheten min tilbake.
Det blir både spennende og bra.
Jeg er så takknemlig for all hjelpen jeg har fått. Alle de fantastiske personalet, som har stått på for å få meg til å føle meg trygg. De som dag ut og dag inn forteller hvor mye jeg er verdt og at jeg ikke fortjener å ha det så vondt. De har sett meg på det absolutt verste, og likevell ikke gitt meg opp. De har hatt håp, når jeg mistet mitt. De har gitt meg styrke, når jeg har følt meg som svakest. De har lappet meg sammen, når jeg har ødelagt meg selv. De fortjener gullmedalje, hele gjengen.
Jeg er så takknemlig for familie og venner, som har stillt opp. Som ikke har gitt meg opp, men som har vert der når jeg trengte det. De har kommet med provianter, når jeg ikke har fått lov å dra ut. De har lyttet til meg, når jeg har vert fortvilet på systemet og verden generellt. De har kommet på besøk, når jeg trengte det. Og bare ja, sååå takknemlig.
Jeg ser frem til å starte livet på nytt. Nye kapitler venter der fremme. 

3 kommentarer om “Utskrivelse

  1. Nå rant det et par tårer her ❤️ Er så glad på dine vegne! Jeg får sette meg på nattoget en dag og komme på besøk 😃❤️

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s