En svingende jul

Jul og nyttår har vert både koseligt med fine stunder i lag med familie, og vanskelige stunder.
Selv om jeg koste meg hos familien min og hadde det fint, ble jeg og utrolig sliten. Noen kjenner seg sikkert igjen i det, at selv om man gjør kjekke ting, så blir man helt utslitt etterpå. Jeg kjenner ofte på det, og det må få være lov. Det å være samlet i en sosial anledning, kan tappe folk for krefter. Bare det å ikke delta så mye, men kanskje bare å sitte å høre på kan være nok til at man trenger en uke i sengen etterpå.
Og sykdommer både psykiske og fysiske, tar heller ikke juleferie. Så da er det godt med en familie som forstår mye. Og som aksepterer at jeg ikke klarer å vise 100% av tiden hvor glad jeg er. At det er greit å bare være der, selv om man ikke deltar så aktivt i samtaler.
Jeg er glad for de gode stundene med familien min og vennene mine denne julen. Men det har ikke stoppet psyken fra å tulle seg. Og de siste 2 ukene har vert ganske langt fra lette å håndtere. Og selv om jeg startet 1 dagen dette året i Haugesund sykehus, så har jeg troen på at dette året skal bli et bra år for meg.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s