Året 2017

Året 2017
Dette året har som tidligere år, vert fyllt med opp og nedturer. Jeg er fortsatt innlagt på Valen Sykehus, men har og vert innlagt i haugesund. Når jeg var der, fikk jeg ECT behandling mot depresjonen. Dessverre funket ikke dette på meg, men jeg er glad jeg prøvde. Jeg sliter fortsatt med hukommelsen etter den behandlingen, men den blir gradvis bedre.
Himmelen fikk en ny engel i år, og savnet etter Besto er veldig stort. Men jeg ser for meg at hun sitter på en sky, og passer på oss hele gjengen.
Jeg har i løpet av året, vert mer i leiligheten. Og endelig ser det ut som Michelle bor der😊
Jeg har igjen fått bevist hvor god familie og venner jeg har, som aldri svikter uansett hvor ille ting blir. De står ved min side i tykt og tynt.
Søskene mine; De lytter når jeg har det vanskelig å trenger å prate, uansett tid på døgnet. De tar imot meg med åpne armer når jeg trenger å være nær, for å kjenne på og minne meg på at jeg har en familie som ønsker meg der og som bare vil meg godt. De satt seg i bilen og kom å  reddet meg(for noen timer) når verden var urettferdig og jeg trengte ett avbrekk fra intens behandling i haugesund. De stiller opp på møter for å få en bedre forståelse av meg og min sykdom og for å lære mer. De minner meg på de gode stundene, når alt er som svartest. Og de gir meg aldri opp.  Og så har jeg verdens beste tantebarn, som sine foreldre og de andre søskena mine, tar meg for den jeg er. Og er ubetinget glad i meg uansett hvordan jeg ser ut. Jeg så vanvittig glad i dere alle sammen.
Og til vennene mine; Dere er bare helt fantastiske. Dere stiller opp nårtid som helst på døgnet. Dere henter posten min, kjører meg rundt, handler. Dere er der med fine og støttende ord når jeg trenger det. Dere kommer på besøk, uansett hvor i verden jeg befinner meg. Og dere tar meg for den jeg er. Dere definerer meg ikke ut fra diagnoser og sykdom, men for MEG.

Tusen takk til dere. Dere  prøver å forstå så godt dere klarer. Og det er helt greit at dere ikke forstår alt. Jeg forstår ikke en gang alt. Men jeg får være meg selv rundt dere, og det setter jeg så enormt stor pris på.

Jeg håper 2018 vil bringe mye glede og gode opplevelser, fine og morsomme stunder i lag med familie og venner. Og et litt friskere år enn 2017.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s