På vei mot en utskrivelse.

Nå begynner en utskrivelse å nerme seg. Jeg er godt i gang med permisjoner til leiligheten, og botrening.
Jeg har de siste ukene vert mye i leiligheten. Og sakte men sikkert begynner jeg å bli vandt til å være der. Jeg jobber med at Utsikten skal bli min trygge base, noe som tar tid. Men allerede nå, begynner jeg å føle meg trygg der.

Jeg har 2 overnattinger og 1 dagspermisjon i løpet av uka. Noe som vil si at det bare er torsdager og søndager som er «fri» dagene mine, som jeg ikke har permisjoner. Jeg har også begynt på Valekrossen ( skolen som ligger på sykehuset, men man må ikke være innlagt for å gå der. Der er det tillrettelagt undervisning, med vanlige fag og motivasjonsfag.) Der tar jeg forløbig fotofag. Tenkte det er greit å ha noe å gå til som jeg også kan fortsette med når jeg blir utskreven.

Høsten har gått greit, jeg har som sakt vert mye på permisjoner. Både til leiligheten og ett par turer til Bergen hos familien min.

Det er jeg som har vert pådriver til alle disse permisjonene og det at jeg vil nerme meg en utskrivelse. Og heldigvis har behandlere støttet meg og hjulpet meg til å legge opp et løp, slik at jeg kanskje til tidlig våren kan være klar for å flytte i leiligheten.

Det går så klart både opp og ned, men både personalet og behandlere er veldig tolmodige med meg.

Jeg kommer til å fortsette med permisjoner til leiligheten og skole fremover mot jul. Og så utvider vi permene etter hvert som jeg er klar for det.

Er ferdig med alle julegavene, og har pyntet med puter og lys slik at det blir koselig førjulstemning rundt meg.
Håper at fremgangen fortsetter og at de blir mindre av nedturene og mer av oppturene.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s