Leiligheten

I dag har jeg vert i leiligheten.
Jeg fikk hjelp av kontakten min, og vi fikk vasket og ryddet hele leiligheten. Jeg klarte faktisk å kjenne litt på den gleden. Jeg gleder meg faktisk til å flytte inn i leiligheten, begynne det friske livet. Jeg er kanskje litt vell optimistisk når jeg skriver dette her.(drukket litt for mye energidrikker)Jeg må nok leve med psykdommen resten av livet, men jeg kan uansett få ett godt liv. Der ikke hele hverdagen handler om å overleve, men å faktisk ha en mening med å være i livet. For det sliter jeg veldig med å skjønne. Hva er meningen med at jeg skal leve? Hvorfor skal akkurat jeg fortsette dette livet? Tankene surrer, og jeg lander alltid tilbake på den «lette» utveien. Hvorfor ikke bare avslutte livet… Det er fryktelig egoistisk av meg å tenke slik, og jeg vet at både familie og venner blir både sint og lei seg av at jeg tenker slikt. Men dere vet faktisk ikke hvordan det er for meg. Dere vet ikke hvordan det er å våkne hver morgen å være skuffet og lei seg fordi man fortsatt er i live, Det å kjenne på bunnløs sorg og fortvilelse over at livet har blitt så vanskelig å urettferdig, det å slost daglig mot stemmer/demoner/monstre og menn som vil deg vondt, det å kjenne på skammen over tidligere hendelser, selvhatet og samtidig likegyldhet. Alt dette på en og samme tid. Man blir så fryktelig sliten av det, og da virker det å avslutte og få fred veldig fristende. Jeg vet det er mange som har opplevd helt forferdelige ting, og har kjent/kjenner på mange av de samme følelsene. Men dere vet ikke hvordan det er å vere AKKURAT MEG. folk opplever ting forskjelligt og det har jeg stor respekt for. Men man må og respektere at folk er forskjellige og reagerer forskjelligt på ting.
Mem jeg tar en dag av gangen, og så prøver jeg å finne/lage «gulerøtter», som jeg har å se frem til. Og en av de er å reise til Kreta med M.
Jeg vil avslutte dette innlegget ved å si tusen takk til dere som alltid støtter meg, og som gir meg håp når jeg ikke klarer det selv. 💖

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s