Ferdig med ECT

Er noen uker siden ECT behandlingen ble avsluttet. Jeg fikk til sammen 6 behandlinger, og håpte/ønsket at det var det som skulle til for å hjelpe meg. Men desverre var det ikke noe effekt. Etter den 6. Behandlingen, hadde jeg en samtale med legen. Vi kom frem til i lag, at jeg skulle tilbake til Valen. Og siden verken de eller jeg så noe effekt, så var det ikke noe poeng i at jeg fortsatte.
Ble ganske skuffet, for jeg håpte jo at denne behandlingen skulle vertfall hjelpe meg litt. Slik at dagene ble litt lettere å håndtere.
Uansett er jeg glad for at jeg vertfall prøvde. Jeg visste jo at det var sannsynligt at behandlingen ikke ville hjelpe, men jeg tenker heller at det var bra jeg prøvde. Så slipper jeg å gå rundt å tenke»-Hva om det hadde hjelpt? Hva om det var det som skulle til?»
Jeg kommer til å fortsette å få behandling, her på avdelingen på Valen. Og jeg jobber knallhardt, hver eneste dag. For jeg SKAL få det bedre. Om jeg ikke kan bli helt frisk, så skal jeg vertfall få det så bra at jeg kan fungere i hverdagen. Og leve et godt og meningsfullt liv.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s