Hyttetur til Jondal

På torsdag kom jeg tilbake fra en super hyttetur med Flokken (som vi kaller oss). Vi har vert på hytta til bestevenninna mi, som ligger på/i Vassenden. Den ligger idyllisk til med et vann. Det var meg, Anne Linn, Kjerstin, Anders og Marit som reiste opp. Vi reiste opp på mandag, og var som sakt til torsdag. Det var noen helt fantastiske dager, og vi var super heldig med været. Det noen synst var litt kjipt, var at dekningen var lik null. Så da ble man ganske oppfinnsom. Noen, inkludert meg, stilte seg oppå de sidene på flaggstanga og prøvde å få bedre dekning der. Mens jeg tok det litt lenger, og heiste liksågodt hele mobilen til toppen av flaggstanga. Desverre uten hell. Men til mitt forsvar, så ventet jeg på mail fra nav. Så det var litt viktig at jeg fikk dekning. Det gjorde egentlig veldig godt å ikke ha dekning, siden da fikk vi en pause fra omverdenen.
Vi var mye ute i sola, og de fleste ble nok litt solbrent. Men det gjorde ingenting, for da hadde vi bevis på at vi hadde vert uti sola. Frokosten tok jeg meg av hver morning, med litt hjelp fra Anders. Og siste morningen, disket jeg opp med spesialbestilte egg i forskjellige fasonger. Noen ville ha speilegg stekt på ene siden, noen ville ha stekt på andre siden og noen ville ha eggerøre.
Vi var også heldige med at vi hadde 3 hunder med oss.
Kveldene ble nyttet til å spille brettspill. Rykte går adult ble ganske populært. Med den kofferthumoren til noen av deltakerne, og oppfinsomme teininger. Så ble dette ganske underholdende.
Vi passet på å lagde gode middager, så det ble taco ene dagen, og grilling ene dagen. Mens første dagen hadde vi laget tomatsuppe.
Alle utenom meg, turde å bade. Jeg fant ut at så mye selvpining ville jeg ikke utsette kroppen min for denne gangen.
Nest siste dagen, dro alle sammen ned til Jondal for å kjøpe softis og nyte det fine været. Da nyttet de fleste seg til å sjekke sosiale medier, før vi kjørte opp igjen og nøt det fine været med Bjørkheim hytta. Desverre kunne ikke alle medlemmene av Flokken, være med på hyttetur i år. Men vi satser på at dette blir en årlig tradisjon, og at alle kan være med til neste år. Tusen takk til familien til Marit, for lån av hytta. Og takk til hele gjengen for noen kjempe fine dager i lag.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s