Takk skal du faen meg ha NAV!

Ja, hvor skal jeg egentlig begynne? Jeg har uføretrygd fra nav pga min helse. men fordi jeg har vert innlagt i mer en 4 mnd, så reduserer de utbetalingen drastisk. jeg får en utbetaling på 6600 kr i månden etter skatt. Som skal dekke husleige på 6230, mobilregning, internettregning, forsikring. så har jeg jo utgifter på hygieneartikkler, mat når jeg er på permisjoner hjemme. reiseutgifter når jeg skal besøke familie. hyttetur med venner ect.
jeg søkte om økonomisk bistand, som jeg i dag fikk svar på. siden jeg fikk skattepenger på 3300 kr.så synst de at det er nok for meg å leve på de pengene frem til 19 august. altså siden uføretrygdpengene går til faste rekninger og jeg egentlig går 300 kr i minus. så skal de 3300 kr dekke hygieneartikkler, snus(vet det ikke er livsnødvendig, men for meg så er det det.) mat til permisjonene, reiseutgifter når jeg skal til bergen å besøke familie, hytteturen med vennegjengen. Så i mitt hode, går det ikke opp. jeg aner rett og slett ikke hva jeg skal gjøre. For det er tydeligvis ikke noe hjelp i å få hos nav. Så min løsning er at jeg må sette helsen min på vent, og rett og slett skrive meg ut. for da får jeg hele trygden min. Skal snakke med sosionom i morgen å høre om hun kan hjelpe meg, vist ikke blir det takk for hjelpen Valen sykehus, men nå må jeg klare meg selv.

4 kommentarer om “Takk skal du faen meg ha NAV!

  1. Dette høres helt på jordet ut for meg. Ifølge regler skal alle ha en viss sum å leve for etter husleie og strøm. Høres ut som dem fjør noe helt i strid med regelverket.er selv uføre så hatt noen runder.ta kontakt med fylkesmannen i din kommune og eventuelt advokat.du har krav på fri rettshjelp.du skal ikke miste noe inntekt så når du faktisk har fått tildelt uføre!!! Du er jo blitt det pga helsen. Ikke gi deg!!lykke til😊

    Liker

  2. Du må få noen med deg på NAV kontoret som kan kjefte de huden full. Hvis pappa flytter tilbake til norge så burde han i det minste gjøre det for deg. God knows han har kjeftetalent. DET ER IKKE LOV at norske mennesker skal bli trukket så mye at man ikke har råd til hygieneartikler. Gå med et bind i sånn 2 dager og trykk det i fjeset på nav behandleren din og spør om det er okei! Jeg beklager for drøy kommentar men helt dønn seriøst. Det ER IKKE LOV å være under statens hjelp og ikke ha råd til TAMPONGER en gang. Du må få med deg noen som VET hva de skal si til nav. Og hvis du skal skrive deg ut, Michelle, flytt til bergen!

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s