ECT Haugesund

30 mai reiste jeg til Haugesund på akuttavdelingen/post 1.
Jeg fikk tildelt ett rom og dagen etter skulle jeg begynne behandlingen. 31 mai var første runde med ect. Jeg ble fulgt opp og bort til ett rom. der fikk jeg ligge ned i en seng, mens de festet mange elektroder på hodet mitt og noen på overkroppen. de satte i en veneflon i hånden min og jeg fikk en oksygenmaske over ansiktet. så fikk jeg beskjed at jeg komte til å bli veldig trøtt og sovne. Mens jeg lå i narkosen sendte elektrodene jeg hadde i tinningen, elektriske impulser gjennom og hele kroppen min rykte til. Så ble jeg trillet inn på oppvåkningen der jeg våknet ca en time senere.

Den vanlige bivikrningen er at man glemmer veldig mye. Man glemmer ting som har skjedd, personer og andre minner man normalt sett har.
Så når jeg våknet kom det ett personal fra avdelingen og hentet meg. Vi trillet sengen ned i kjelleren og gikk tilbake til avdelingen.

ect foregår mandag, onsdag og fredag. men siden det har vert noen helligdager, så har det tatt litt lenger tid.

onsdag 7 juni ( trur eg da va) ble jeg flyttet over til en avdeling som heter ROP tror det står for rus og psykiatri. Jeg ble flyttet over for her hadde de plass, og det var en mindre avdeling med bare 5 pasienter. og mye roligere miljø. så da måtte jeg bli kjent med nye folk igjen. Men det går som regelt fint 🙂
i går fredag 9 juni hadde jeg behandling nr 4. jeg skal ha i første omgang 6 behandlinger, for så å vurdere om det hjelper eller ikke. Vist det ikke hjelper, får jeg reise tilbake til Valen. Og vist det hjelper, så skal jeg ha flere behandlinger. Så blir spennende å se på onsdag om det har hjulpet eller ikke.
det kan også vere at jeg må komme tilbake til Haugesund for å få påfyll innimellom. men det skulle vi se mer an.

En kommentar om “ECT Haugesund

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s