Dag 600! Min kamp for livet!

I dag er det 600 dager, siden jeg begynte min kampen for livet!
For 600 dager siden ble jeg innlagt på Valen sykehus. Det har vert den tøffeste og mest krevende kampen jeg noen gang har og kommer til å ha i livet mitt. Jeg har kjempet hard hver dag, bare det å stå opp hver dag er en kamp. Jeg vet ikke hvor lenge jeg må bli her, men jeg vet det tar tid å bli «frisk». Og jeg ser frem til den dagen jeg kan kalle meg for «frisk». Hvertfall frisk nok til å fungere i hverdagen.
Jeg må innrømme at jeg har flere ganger gitt opp, men jeg har og reist meg for hver gang. Jeg har stått opp hver dag, og jeg har ingen intensjoner om å gi meg uten en kamp.

Det er ett fantastisk team jeg har rundt meg som støttespillere. Både familie, venner og de som jobber her. Og jeg er så takknemlig for at jeg har fått denne muligheten, til å få hjelp mot det som jeg sliter med. Og at de forstår at det vil ta tid.

Jeg tar en dag om gangen, og vist det ikke funker, så tar jeg en time om gangen.
Jeg prøver å fylle dagene med noe, utenom faste samtaler. Ergoterapautene gjør en utrolig bra jobb, og vist formen tilsier det så er det mange aktiviteter man kan være med på.  Man får mulighet til å få mestringsfølelse, ( noe som er viktig å ha når man sliter med ting, og føler at man ikke får til noe.)
Veldig mange som sliter sitter med skulte talenter, og her får vi prøvd oss ut med forskjellige aktiviteter. Man kan bruke sine erfaringer og lage noe kreativt.

Jeg vil bare avslutte med å si takk! Takk for alle som støtter meg og backer meg opp, når jeg trenger det.
Og jeg velger å være åpen om min psykisk helse, for å vise at det ikke er farligt. Det kan skje hvem som helst. Så stopp stigmaet!
Du er ikke alene om å slite.

Michelle Elisabeth

2 kommentarer om “Dag 600! Min kamp for livet!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s