siste dagen i 2016!

I dag er siste dagen av 2016, og jeg kjenner det er litt godt.
2016 har vert ett tøft år for meg. De har vert mange nedturer og livet har ikke akkurat gått på skinner. Men jeg har hatt noen gode stunder også. Jeg har vert på besøk hos den fineste søskenflokken i verden. og hatt /vert på besøk hos flere venner. For å være ærlig, så trodde jeg faktisk ikke jeg komte til å overleve 2016, og vertfall ikke gå inn i ett nytt år som innlagt. Men jeg har stor tro på at 2017 kommer til å bli ett bedre år . Jeg ser frem til nye minner, besøk, opplevelser og skaffe nye vennskap. Er også veldig takknemlig for de rundt meg som har stått ved min side hele veien. spesielt familie og venner. Uten dem hadde jeg nok ikke vert her i dag.
Så vil jeg bare avslutte dette korte innlegget med å ønske alle venner, kjente, familie og andre ett fantastisk godt nytt år. Så håper jeg at alle tar godt vare på hverandre. Dere fortjener kun det beste ❤
-Michelle Elisabeth-

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s