En tøff tid i vente

For mange er denne høytiden en tøff tid. Det er forventet at man skal være glad og fornøyd, og være sammen med familie. Men ikke allehar det så lett. Mange sitter alene på julaften. Noen feirer i lag med familien, men sliter med å følle opp til forventingene. Mens mange har det bra.
Jeg synst at denne høytiden ( og andre) kan være ganske vanskelige. Jeg tenker på det jeg har hatt før, som jeg ikke har nå. Og jeg klarer ikke glede meg over ting, som jeg gjorde før. Det har nokk mye med depresjonen å gjøre. Da det er vanskelig å glede seg over ting generellt. Jeg skal i år som i fjor feire jul her på avdelingen. hovedsakelig fordi jeg ikke er i form til å dra noen steder.Og siden det er en vanskelig tid, så er det godt å være en plass der det ikke er forventet å være så glad og fornøyd. og jeg bestemmer selv hvor mye jeg vil være med på. pluss da slipper jeg mye av stresset for å reise til bergen når det er så mange folk som reiser. Men det er ikke noe synn på meg. for de lager til en veldig koselig jul for de pasienter som ikke har noen plass å reise til. Vi får god julemiddag, noen reiser på julegudstjeneste. og vi har gaveåpning på kvelden. Samtidig er det personal som står klare om ting blir for vanskelig, noe som er godt å ha.

Jeg ønsker alle nære og kjente en fin jul, og husk ver snille mot hverandre, og ikke forlang bare glede og lykke.

God jul og godt nytt år til alle sammen.

-Michelle Elisabeth

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s