Postcrossing

Etter tips fra en venninne,  så har jeg begynt med noe som heter postcrossing. Det går ut på at jeg har registrert adressen min på postcrossing.com. det samme har hundre av tusen andre brukere i hele verden. Så vil jeg sende et postkort og får tildelt en tilfeldigadresse. Jeg skriver en hyggelig melding og skriver ned en id kode jeg har fått tildelt med motakers adresse. Og når motakeren har fått postkortet og registrert id nummeret, så blir min adresse ledig til at en annen tilfeldug person kan sende postkort til meg.
Dette synst jeg er veldig spennende og jeg har fått mange intresange postkort. Blant annet fra usa, taiwan, japan, sør afrika, russland, tjekkia, tyskland, polen, kina osv.

Vist du synst det er gøy å få postkort fra hele verden og sende postkort, anbefaler jeg å bli medlem av postcrossing.com .

Man får vite litt om kultur i andre land og man kan og velge å ha direkte swaps som de kaller det. Det vil si at du sender og motar fra samme person.

En kommentar om “Postcrossing

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s