Fikk flere gode tilbakemeldinger på forgie innlegg.

Vil starte med å si tusen takk for noen fine tilbakkemeldinger på siste innlegget jeg hadde. Det var flere som kontaktet meg og fortalte at de syntes det var så bra at jeg sto frem som psykisk syk. og turde å fortelle om det. Jeg synst det er viktig å få frem at det kan skje hvem som helst. både foreldre , barn, besteforeldre, politikere og mannen i gata. Jeg vet mange føler mye skam rundt dette med psykisk lidelser. men det er ingenting å skamme seg for. 1 av 3 vil oppleve å bli psykisk syk på en eller annen måte i løpet av livet. for noen vil det vare en periode, mens andre vil slite litt lenger. Men derfor er det så viktig å stå frem om det og vise verden at alle har en psykisk helse og det er ingenting å skamme seg for.

Jeg har vert psyk i ganske mangen år, og jeg har hatt psykologer, helsearbiedere og andre i hjelpeapparatet rundt meg. og jeg er takknemlig for den hjelpen jeg har fått. og den hjelpen jeg får i dag. og det vil ta tid å bli frisk. Eller å bli bedre. Jeg vet jo ikke om jeg noen gang vil bli frisk. men jeg vet jeg kan bli bedre. jeg kan få et liv jeg har lyst å leve. jeg kan få en hverdag som er fylt med glede og moro. Det er håpet mitt. at jeg en dag skal klare å ha en hverdag der fokuset ikke er på hvor dårlig jeg er.
Jeg har vert veldig heldig å fått en leilighet i ett bofelleskap der det jobber personal hele døgnet. For min erfaring er at jeg ikke klarer meg så bra alene i en leilighet. så da er jeg veldig glad for det tilbudet jeg har fått. Jeg driver med botrening. Det vil si at jeg gradvis er mer og mer i leiligheten. det er vertfall planen. Og jeg tror og håper jeg vil få det fint i leiligheten. Heldigvis er det noen fantastiske folk som jobber der, og jeg har og noen kjekke naboer. pluss min beste venninne bor rett i nærheten. og jeg har andre gode venniner i nærheten.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s