Var en tur til søsteren min

Har siden torsdag vert i Bergen hos storesøsteren min. Det har vert noen gode dager. Har kost masse med både unger og dyr. Har og hatt noen fine samtaler med søsteren min til langt ut på natterstid. Setter veldig pris på sånne små stunder.

Fikk og treft begge storebrødrene mine. Er en stund siden sist jeg så dem, så det var og veldig kjekt.

I dag kom tvillingsøsteren min og typen hennes, så fikk pratet litt med de, så dro vi opp til ene broren min og jabbet litt det og før vi dro ned igjen til søsteren min og spiste noen gode hjemmelagde vårruller.

Ellers har dagene gått til noen kjøreturer, prating, kos med barna og litt spill og tv titting.

Gleder meg til neste tur til bergen.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s