90 årsdag til Besto

Sist lørdag var jeg i 90 årsdag til min Farmor aka Besto. Det ble en kosrlig dag. Og jeg ble positivt overrasket over hvor mange i familien som hadde tatt seg tid til å komme. 2 av tantene mine fra østlandet pluss flere søskenbarn med familie hadde reist over fjellet for å komme. Var veldig koseligt å se de igjen, siden jeg treffer de så sjeldent. Var også noen venninner av besto oog noen familie som bor her i Kvinnherad som var med. Er veldig lenge siden alle sammen har vert samlet på samme plass. Besto er desverre dement og sliter med helsa, ikke så rart for en 90 åring.  Men det er tøft å se henne sånn. Hun fikk sikkert med seg mer en vi tror, men tror deet er vanskelig for henne å kjenne igjen alle sammen.

Vi fikk servert snitter og kaker. Ene tanta mi hadde lagt verdens beste kake. Tror den heter Bermuda kake. Den er vertfall den beste kaka jeg noen sinne har smakt.
Selskapet ble holdt i kantinen på husnestunet. Og tror alle var ganske fornøyd med selskapet.

Håper det ikke blir så lenge til jeg ser familien igjen.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s